Principessa

Restoran čiji je kapacitet 330 gostiju sa vrhunskom ventilacijom i klimatizacijom. Osnovna postavka ukljucuje komplet rasvetu, navlake za stolice, mašne, ogledala, vazne i kristale. Obezbeđene su i hostese za doček gostiju kao i Bbesplatan parking za sve goste, Obezbedjena garderoba a i angažman trubača (po zahtevu mladenaca)

 

Naš tim

U našem restoranu radi preko 20 kuvara, pomoćnika i konobara koji u svakom trenutku brinu za goste. Za dodatne zahteve, možete kontaktirati i Banket Menadžere.

Tehnika

Posedujemo najsavremeniju tehniku za svetlo kao i prikladno ozvučenje sa efektima, dim mšinama i ostalim animatorskim uređajima. Rasveta sa roto glavama i sufitima je u boji a sala je visine 5.60m bez stubova. Wi-Fi besplatan!

Nekoliko preporuka

zadovoljnih gostiju

Restoran su nam preporučili naši kumovi koji su prethodne godine organizovali slavlje. Nismo se prevarili što smo ih poslušali, bilo je fenomenalno.

Novak & Tatjana

happy patient
happy patient

Odlično osloblje, imali smo sreće da nas vreme posluži a i svi naši gosti su bili prezadovoljni i sa kvalitetom usluge ali i sa ambijentom.

Srđan & Sanja

Na početku smo imali ideju samo da želimo da što pre taj dan prođe, ali smo uz divan ambijent ipak shvatili koliko nam je bilo lepo i koliko smo uživali.

Jovan & Danica

happy patient
happy patient

Principessa nam je ispunila sva očekivanja i zahvaljujući domaćinima omogućili smo našim milim gostima da zajedno uživamo u našem najsrećnijem danu.

Miloš & Svetlana

Ambijent na našim venčanjima...

... zato što su nam svi gosti podjednako važni

Zašto mladenci vole Principessu?

  • Profesionalno i ljubazno osoblje.
  • Odličan ambijent i originalne postavke.
  • Povoljni aranžmani, dostupni cenovnici.
  • Kvalitetan i bogat meni.
  • Odlično opremljen prostor.
  • Dobra lokacija.

BESPLATNO ZAKAZIVANJE KONSULTACIJE

Upoznajte nas i zatražite najbolju ponudu. Uvek ćemo vas rado posavetovati o svemu što ste želeli da znate oko organizacije vaše svečanosti

Zakaži sastanak

Pošaljite nam zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu možete dostaviti i elektronskim putem unosom kontakt email adrese ispod teksta.